Dat Doen Wij Ook organiseert projecten die jongeren in staat stellen zwakkeren in de samenleving te helpen en hier van leren om het leven meer te waarderen en aangeboden kansen te grijpen

 
Menu
Home
DDWO Nieuws
Huidige projecten
Roparun
Down Town 2
Re-Entry
DDWO in de binnenstad
Vorige projecten
Archief
informatie
Contact Gegevens
 Roparun


Op Zaterdag 30 mei 2009 gaat in Parijs de 18e Roparun van start. De Roparun is de langste estafetteloop ter wereld. Hij is 530 kilometer lang. Het is een sportevenement, waarbij mensen in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal 8 lopers die dus gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan 1 ½ marathon per loper, in totaal maximaal 50 uur. Het team wordt begeleid door een team van chauffeurs, fietsers, sportmasseuse en cateraars. Het totale team mag uit maximaal 25 man bestaan.
Tijdschema

De medewerkers van Stichting Assizt hebben een tijdschema gemaakt van het project. Hier kun je dus op zien wanneer er een bijeenkomst/training is. Het tijdschema kun je downloaden door HIER te klikken.

Aanmelden voor de Roparun

Van 1 oktober tot 1 november 2008 kun je jezelf aan melden als deelnemer voor de Roparun. Ben je tussen de 16 en 21 jaar oud en woon je in Den Haag?
Stuur dan voor 1 november 2008 een e-mail naar RvanB.DDWO@gmail.com. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Flyer